Narva keskerakondlased pandi Kõlvarti visiidi järel ühte jalga astuma (3)

Margus Martin
, ajakirjanik
Copy
Kui mingil hetkel said linnapea Katri Raik (vasakult teine) ja volikogu liige Aleksei Jevgrafov (neljas) istuda ühise laua taha, siis praeguseks see Jevgrafovile enam ei sobi.
Kui mingil hetkel said linnapea Katri Raik (vasakult teine) ja volikogu liige Aleksei Jevgrafov (neljas) istuda ühise laua taha, siis praeguseks see Jevgrafovile enam ei sobi. Foto: Eero Vabamägi

Võimuvõitlus Narva linnavolikogus ei näita raugemise märke: üleeile piirilinnas sündinud uus keskerakondlik fraktsioon Narva esitas samal päeval toimunud volikogu era­korralisel istungil avalduse linnapea Katri Raigi (SDE) umbusaldamiseks.

Oleks ime, kui laupäevaks kavandatud volikogu järgmise erakorralise istungi järel, kus avaldust hääletatakse, saab senine meer oma ametiaega jätkata. Vastse võimuliidu juhi Aleksei Jevgrafovi kinnitusel on uued kandidaadid linnapea kohale olemas.

Fraktsiooni Narva eest vedava keskerakondlasest riigikogu liige Jevgrafov põhjendas praeguse linnapea kangutamist ajalehele Põhjarannik sellega, et meer tõttas liiga kiiresti ja teistega arutamata täitma regionaalministri korraldust, millega võeti Narvas ette punasõdurite tänavate nimede muutmine.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles