Toobali jälgedes: Põhja-Sakala Keskerakonna osakond on tühjaks jooksmas (10)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Pilt on tehtud 2021. aasta suvel, mil Põhja-Sakala keskerakondlased üheskoos kohalikeks valimisteks valmistusid. Need oli ka selle seltskonna viimased valimised Keskerakonna nime all.
Pilt on tehtud 2021. aasta suvel, mil Põhja-Sakala keskerakondlased üheskoos kohalikeks valimisteks valmistusid. Need oli ka selle seltskonna viimased valimised Keskerakonna nime all. Foto: Priit Toobal

Keskerakonna Põhja-Sakala osakonna juhatuse liikmed otsustasid erakonnast välja astuda, teatas endine keskerakondlane Priit Toobal sotsiaalmeedias. 

«Teatasin käesoleva nädala kolmapäeval, et lahkun Keskerakonnast. Seoses sellega lõppesid minu volitused ka Keskerakonna Viljandimaa piirkonna juhatuse liikmena ning Põhja-Sakala osakonna esimehena,» kirjutas Toobal. 

Põhja-Sakala osakonna juhatuse liikmed Marju Grünbaum, Ludmilla Puiste, Ully Hansen ning vallavolikogu liige Viive Lehtla otsustasid ühiselt, et ka nemad astuvad Keskerakonna ridadest välja. «Juhatuse liikmete lahkumisega erakonnast muutub osakonna juhatus otsustusvõimetuks,» märkis Toobal. Lisaks osakonna juhatusele liikmetele on juba välja astunud või välja astumas üle kahekümne senise Põhja-Sakala keskerakondlase.

«Peamiseks lahkumise põhjuseks tõid senised juhatuse liikmed, et uute juhtide suunamuutus ei võimalda tulevikus Keskerakonna lipu all enam kohalikele valimistele edukalt minna,» selgitas Toobal. 

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles