Isamaast lahkunud Raivo Tamm asub tööle kaitseväes. «Keegi ei saa öelda, et lahkusin uppuvalt laevalt.» (3)

Meinhard Pulk
, ajakirjanik
Copy
Raivo Tamm
Raivo Tamm Foto: Madis Veltman

Eelmise riigikogu koosseisu liige Raivo Tamm asus oktoobris tööle kaitseväe küberväejuhatuse tsiviil-militaarkoostöö (CIMIC) ohvitserina ning lahkus seetõttu ka Isamaa erakonnast.

«Olen olnud 20 aastat reservohvitser ja kaitseliitlane. Alati peale suuremaid õppuseid on olnud tunne, et ei tahakski laigulist kaitseväe välivormi seljast ära võtta, olen alati neist õppustest nii sisse võetud ja vahest on olnud vaja nagu vägisi end tsiviilellu tagasi rebida,» märkis Tamm Postimehele. «Tänases olukorras, kus olen paljudele tuttavatele Kaitseliitu astumiseks soovitusi kirjutanud, tundsin, et kui, siis just praegu oleks ka minu elus selleks väljakutseks õige aeg,» lisas ta.

Riigikogu ajal Tamm teatritööd ei teinud, ka praegu pole kusagil repertuaaris tal ei etendusi ega uusi proove algamas. «Seega oli kõige õigem hetk astuda veel üks samm edasi, reservohvitserist ohvitseriks. Praegusel turbulentsel ajajärgul on võimalus oma riiki aidata kas poliitiliselt, diplomaatiliselt või siis riigikaitses.»

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles