Filmiv külaline tekitas riigikogu puhvetis paksu pahandust (6)

Copy
Opositsioonisaadikud pildistasid tukkuvat Juku-Kalle Raidi ja said selle eest istungi juhatajalt noomida.
Opositsioonisaadikud pildistasid tukkuvat Juku-Kalle Raidi ja said selle eest istungi juhatajalt noomida. Foto: Anti Poolamets

Kolmapäeva ööl vastu neljapäeva aeti riigikogu kohvikust laiali seal Eesti 200 saadiku Juku-Kalle Raidiga aega veetnud seltskond. Tundide möödudes rullus lahti omamoodi seebiooper, milles osalisteks ka hiljuti Eesti Konservatiivsest Erakonnast (EKRE) lahkunud Kalle Grünthal, keskerakondlasest riigikogulane Ester Karuse ja mõni tundmatu külaline.

Kolmapäeva päeval alanud riigikogu istung venis neljapäeva hommikuni ning mõni saadik käis kabinetis vahepeal magamas, teine kutsus külla peagi pahandusse sattuvad tuttavad. «Kesköö paiku oli riigikogu ööistungi ajal vahejuhtum kohvikus, kus riigikogu liikmete külalised häirisid oma käitumisega teisi ja rikkusid seetõttu majasisest korda,» sõnas riigikogu valvegrupi juht Valter Pank neljapäeva hommikul. Pank lisas, et ühel meestest oli riigikogulasega sõnaline konflikt tekkinud ja seejärel saatsid valvepolitseinikud nii külalise kui ka teised kaks inimest hoonest välja.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles