100 NÄGU Brigitte Susanne Hunt: kohaliku seltskonnaelu kohustuslik element (1)

Betty Ester-Väljaots
Copy
Brigitte Susanne Hunt
Brigitte Susanne Hunt Foto: Taavi Sepp / Postimees / Scanpix Baltics

Vaevalt et ka kõige hoolikam kroonik suudaks täpselt üles lugeda, kui mitu korda Brigitte Susanne Hundi nimi on 2023. aastal meedias esinenud.

Kui võtta ette kauni seltskonnadaami ja ärinaise heateod isamaa ees, siis neid mahub möödunud aastal Brigitte kontole lausa kaks. Ilmselt poleks Hendrik Terras, hoolimata oma kuulsast isast, saanud üleriigiliselt tuntuks, kui ta poleks osalenud saates «Vallaline kaunitar», kus pidi võitma või murdma (see jäi arusaamatuks) Brigitte südame. Brigitte Midase puudutus aitas Hendrikul märtsikuistel parlamendivalimistel riigikogu uksest sisse saada ja seega võib Terras Brigittet kaudselt oma poliitsponsoriks pidada.

Teine magus lugu jäi aga aasta teise poolde. Elades kaasa Reformierakonna praegustele võimumängudele, on poliitikast kõrvale astunud ekspeaminister Taavi Rõivas suures plaanis unustatud. Aga piisab Rõivasel Brigittega samale üritusele sattuda, kui kõikidele tuleb meelde külmkapijuhtum. Terasema mäluga inimesed mäletavad ka, et Rõivase käest läks reformil korraks võim käest.

Igal juhul peab Brigittet tänama mälu värskendamise eest, sest videosalvestised TV3 peolt näitasid selgelt, kuidas Rõivas Brigittel kaelas rippus ning kuidas ta naist tagumikust krabas. Ehe tõestus, et kunagine peaminister, partei aseesimees ja kolme lapse isa pole veel täielikult täiskasvanuks saanud.

Mis puutub muudesse ärimaigulistesse avantüüridesse, mida Brigitte nimega seostatakse, siis seni, kuni klikitakse, tuleb ka raha.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles