Keskerakond esitas ERR-i nõukogusse kandidaadiks Andre Hanimägi

Postimees
Copy
Andre Hanimägi.
Andre Hanimägi. Foto: Tairo Lutter

Keskerakond esitas Eesti Rahvusringhäälingu nõukogusse endise erakonna peasekretäri ja praeguse riigikogu liikme Andre Hanimägi. 

​​Riigikogu keskfraktsiooni juht Tanel Kiik lausus Postimehele, et Hanimägi on ennekõike tugev meedia alastes teadmistes. «Andre on lõpetanud just ajakirjanduse valdkonna, õppinud seda nii bakalaureuse kui ka magistriastmes. Tegemist on inimesega, kes tunneb ja teab Eesti meedia toimimist teoorias ja praktikas,» ütles Kiik. Ta lisas, et kandidaadile tuleb kasuks ka senine töö- ja elukogemus, haridustaust ning isikuomadused.

Valikuid oli mitmeid

Kiige sõnul leidus Keskerakonnas tugevaid kandidaate veelgi, kuid konkreetseid nimesid ta ei avaldanud. «Pädevaid inimesi oli mitu, mistõttu valiku tegemine võttis mõnevõrra aega, aga usun, et Andre Hanimägi saab kindlasti selle rolli ja vastutusega kenasti hakkama,» ütles ta. «Hanimägi eelis on see, et ta on noorema põlvkonna esindaja. Kindlasti oskab ta paremini kaasa mõelda, millised on noorte ootused Eesti Rahvusringhäälingule ja meediamaastikule tervikuna.»

Praegu kuuluvad ERR-i nõukogusse Rein Veidemann (nõukogu esimees), Priit Sibul (Isamaa), Marek Reinaas (Eesti 200), Valdo Randpere (Reformierakond), Varro Vooglaid (EKRE), Raimond Kaljulaid (SDE), Peeter Espak, Viktor Trasberg ja Sulev Valner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles