Joakim Helenius nimetab Eesti 200 esimehe valimisi farsiks (4)

Aimar Altosaar
, ajakirjanik
Copy
Eesti 200 suurrahastaja Joakim Helenius nimetas erakonnas toimuvat kriisiks, mida uue juhi valimine ainult süvendab. Tema hinnangul on tehtud alates koalitsioonikõnelustest väga palju valesid otsuseid. Samas on ta koduerakonnale annetanud suurema summa raha.
Eesti 200 suurrahastaja Joakim Helenius nimetas erakonnas toimuvat kriisiks, mida uue juhi valimine ainult süvendab. Tema hinnangul on tehtud alates koalitsioonikõnelustest väga palju valesid otsuseid. Samas on ta koduerakonnale annetanud suurema summa raha. Foto: Sander Ilvest

Erakonnale Eesti 200 uue esimehe valimine tuli selle liikmetele ootamatult. Nende seas, kelle hinnangul nappis kandidaatide ülesseadmiseks aega, on ka erakonna suurrahastaja Joakim Helenius.

Helenius pole rahul senise juhtkonnaga ega poolda ka uueks esimeheks pürgivat Margus Tsahknat.

Eesti 200 liige ja suurrahastaja Helenius on nimetanud eelseisvaid erakonna esimehe valimisi farsiks, kutsudes üles neis mitte osalema. Erakonna liikmetele saadetud kirjas tõdes suurärimees, et halva juhtimise tulemusena on Eesti 200 sügavas kriisis ning erakonnas puudub sisedemokraatia.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles