INTERVJUU Jevgeni Ossinovski: EKRE on oma võttest auku vajunud, kust nad ei oska kuidagi välja tulla (11)

Meinhard Pulk
, ajakirjanik
Copy
Riigikogu ummikseisule kompromissi või lahenduse leidmise osas Jevgeni Ossinovskil lootust ei ole. Ta eeldab, et ühel hetkel taandub EKRE ise töötõkestamisest.
Riigikogu ummikseisule kompromissi või lahenduse leidmise osas Jevgeni Ossinovskil lootust ei ole. Ta eeldab, et ühel hetkel taandub EKRE ise töötõkestamisest. Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni esimees Jevgeni Ossinovski rääkis pikemas intervjuus Postimehele, et riigikogu kodu- ja töökorra muutmine ummikseisule hea lahendus ei ole. Ta usub, et plindris on omadega ka töökõkestust tegev Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE). «Ma usun, et ühel hetkel leiavad nad vähem või rohkem poeetilise viisi, kuidas öelda, et nüüd on nad kõik oma eesmärgid täitnud ja lõpetavad selle jama.»

Samuti tõdes Ossinovski, et poliitikas kogenud inimestele ei ole üllatus see, mis on Eesti 200 toetusega juhtunud. «Ma arvan, et Eesti 200 põhiline väljakutse on näidata, mille tarbeks neid Eesti poliitikas tegelikult vaja on. Lõpuks on minu arusaam, et erinevatel erakondadel on teatud ideoloogiline tuum, millest tulenevalt nad oma poliitikat teevad. Mis on selle erakonna ideoloogiline tuum, ei ole mina lõpuni aru saanud.»

Miks on nii sotsiaaldemokraadid kui ka Eesti 200 ühtse koorina öelnud, et see, kas Kaja Kallas peaks või ei peaks tagasi astuma, on tema enda otsustada?

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles