Sotsiaalteadlane riigikogu liikmele: otsuseid tuleks vastu võtta täie teadvuse juures (21)

Kadri Tammepuu
, ajakirjanik
Copy
Opositsioonisaadikud pildistasid tukkuvat Juku-Kalle Raidi ja said selle eest istungi juhatajalt noomida. FOTO: Anti Poolamets
Opositsioonisaadikud pildistasid tukkuvat Juku-Kalle Raidi ja said selle eest istungi juhatajalt noomida. FOTO: Anti Poolamets Foto: Anti Poolamets

Kui tavakodanik teeb napsusena tööd, peab ta arvestama vallandamisvõimalusega, ent rahvasaadik otsustab ise, kas arutab riigi tulevikku kaine peaga või hoopis tukub, kui teised seda teevad. Iga nelja aasta tagant saavad sõna sekka öelda ka valijad.

Neljapäeval postitas Anti Poolamets (EKRE) sotsiaalmeediasse foto, millel magab laua taga tema kolleeg Juku-Kalle Raid (Eesti 200). Eelmisel ööl oli peetud parlamendis järjekordne ööistung. Ehk oli Raid ületundide tegemisest väsinud?

«Tukastamist võib ikka ette tulla, aga kuna ma nägin, mida Juku-Kalle varem öö läbi tegi – ta käis ringi suure punase kandekotiga, milles pudelid kolisesid, ja istus puhvetis, õlled ees, – siis pilditegemise hetkel oli see tal tugev alkoholiuimas uni,» väitis Poolamets ja lisas, et väsinuna läheb inimene lihtsalt teiste silme alt ära, aga kui otsustusvõime on häiritud, võib minna teisiti.

Kommentaarid (21)
Copy
Tagasi üles