Riik otsib konkursiga eelarvepoliitika asekantslerit (1)

BNS
Copy
Rahandusministeerium
Rahandusministeerium Foto: Toomas Huik, Postimees

Riigikantselei tippjuhtide kompetentsikeskus kuulutab välja avaliku konkursi rahandusministeeriumi eelarvepoliitika asekantsleri ametikohale.

Asekantsler juhib riigi eelarvepoliitika kujundamist ja rakendamist, et tagada eelarvestrateegia jätkusuutlikkus ning muuta valitsuse tegevus riigi ja valdkondlike arengute suunamisel tulemuslikumaks. Asekantsler vastutab oma valdkonna arendamise, õigusliku keskkonna kujundamise ja rahvusvahelise suhtlemise eest nii Euroopa Liidu kui OECD tasandil.

Asekantslerit ootavad ees Eesti arengut toetava eelarvepoliitika kujundamine; riigieelarve koostamise protsessi ja seotud infosüsteemide uuendamine; riigi rahavoogude juhtimise raamistiku arendamine ning aktiivne osalemine eelarvepoliitika kujundamisel EL-i ja OECD tasandil.

Kandidaadil peab olema magistrikraad või sellega võrdsustatud haridustase; vähemalt viieaastane juhtimiskogemus koordineeritavas valdkonnas või sellega seonduval tegevusalal; inglise keele oskus vähemalt C1 tasemel ning kompetentsid vastavalt avaliku teenistuse tippjuhtide kompetentsimudelile.

Kandidaadilt oodatakse asjatundlikkust visiooni loomisel ning selle ellu viimisel, süsteemsust tulemuste saavutamisel ja edukust uuenduste juurutamisel.

Kandidaadilt eeldatakse riigisaladusele juurdepääsu loa olemasolu või valmisolekut selle taotlemiseks. Avaliku teenistuse tippjuhi teenistustähtaeg on viis aastat.

Dokumendid tuleb esitada hiljemalt 14. detsembril.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles