INTERVJUU Signe Riisalo: kooseluseaduse arutamise ajal oli mul riigikogus kaasas täispuhutav madrats, matkatekk ja pidžaama (15)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Signe Riisalo hinnangul tuleb eurorahadega sotsiaalvaldkonnas ettevaatlik olla, et need ei läheks otseteenuste osutamistele, sest muidu hiljem on peavalu, kuidas rahastusperioodi lõpul vaid riigi rahakoti toel teenustega jätkata.
Signe Riisalo hinnangul tuleb eurorahadega sotsiaalvaldkonnas ettevaatlik olla, et need ei läheks otseteenuste osutamistele, sest muidu hiljem on peavalu, kuidas rahastusperioodi lõpul vaid riigi rahakoti toel teenustega jätkata. Foto: Tairo Lutter

Lõppev aasta on sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo (RE) jaoks olnud piisavalt stressirohke, kuid samas ka edukas: pärast kemplust riigikogus said samasoolised uuest aastast õiguse abielluda ning ilma madinata ei tulnud ka uus hooldereform. Järgmiseks suureks võitluseks on pensionid, lubab Riisalo.

Peagi vahetub aastanumber ja 1. jaanuarist saavad samasoolised õiguse abielluda. Olete ehk saanud sel puhul tänukirju ja ehk isegi mõne pulmakutse?

Pulmakutset ei ole ma saanud. Küll aga tean mõnda paari, kes on seadnud sihiks registreerida oma senine kooselu kohe aasta alguses abieluna.

Kommentaarid (15)
Copy
Tagasi üles