INTERVJUU Urmas Reinsalu: ma ei esita ultimaatumit, aga Kaja Kallase tagasiastumine oleks lähtekoht dialoogiks (12)

Mikk Salu
, ajakirjanik
Copy
Isamaa esimehe Urmas Reinsalu soov on, et ühiskonna baaskonsensusel põhinevaid poliitikaid ei muudetaks ilma, et neid ühiskonnas poleks läbi arutatudki. Üheks baaskonsensuseks on varem olnud, et perede turvavõrku kriisi ajal ei lõhuta.
Isamaa esimehe Urmas Reinsalu soov on, et ühiskonna baaskonsensusel põhinevaid poliitikaid ei muudetaks ilma, et neid ühiskonnas poleks läbi arutatudki. Üheks baaskonsensuseks on varem olnud, et perede turvavõrku kriisi ajal ei lõhuta. Foto: Tairo Lutter

Küps juhtimine tähendaks, et maksuküüru kaotamine tuleb edasi lükata või ära jätta. See ei näitaks peaminister Kaja Kallase (RE) nõrkust, leiab opositsioonilise Isamaa esimees Urmas Reinsalu.

Vastasseisu-kultuurist väljumisse on Isamaa aga valmis heaukselt panustama.

Kas rahandusminister Mart Võrklaeva (RE) eelmise nädala soolo on teie jaoks meeldiv uudis?

Ei ole meeldiv. Kaost riigi majanduspoliitikas või õigemini selle valitsuse majanduspoliitika puudumist elavad kõik inimesed üle. Ma ei ole kusagil kõrval.

Pean silmas, et ka mõned reformierakondlased kurdavad, et Võrklaeva rabistamine annab nii koalitsioonipartneritele kui ka Reinsalule võimalusi riigieelarve kontrollikomisjonis initsiatiiv haarata.

Loomulikult ma hakkan sellega tegelema. Ärgu Võrklaev peljakugi.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles