VIDEO, BLOGI JA FOTOD Mihhail Kõlvart selgitas, mis toimub Keskerakonnas (11)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy

Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart kommenteerib täna kell 15 seda, mis toimub Keskerakonnas. Kas Tanel Kiik lahkub koos Jaak Aabiga? Kas on veel teisigi lahkujaid? 

Esmaspäeval ütles Keskerakonna juhtpoliitik Tanel Kiik, et peab plaani liituda sotsidega. Sotsiaaldemokraatliku Erakonna liidri Lauri Läänemetsa sõnul see Tallinna koalitsioonis jõujooni ei muudaks, sest Tallinnas on võimul Keskerakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna koalitsioon ning see tähendaks liikumist koalitsioonijõudude sees.

Kiik põhjendas oma Keskerakonnast lahkumise soovi sellega, et pärast sügisel toimunud erakorralist kongressi ei ole partei hakanud ühtse meeskonnana tööle. «Seda me näeme nii erakonna juhatuse aruteludes, piirkondades toimuvas ja näeme ka paratamatult selles debatis, mis on toimunud konkreetselt siis seotuna Yana Toomi tegevusega,» ütles kongressil Mihhail Kõlvarti vastu esimeheks kandideerinud Kiik rahvusringhäälingule.

Kiige sõnul ei ole vormilt ega sisult õige toetada riigivastaseid aktiviste neile õigusabi osutamisega, aga seni ei ole erakonnas ühtset selget seisukohta kujundatud.

ERRile teadaolevalt kaalub erakonnast lahkumist ka Keskerakonna aseesimees Jaak Aab.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles