UURING Eesti inimesed usaldavad ministritest enim Hanno Pevkurit, kõige vähem Mart Võrklaeva (3)

Postimees
Copy
President Alar Karis nimetas praeguse valitsuse ametisse mullu aprillis. Eesti elanikud usaldavad valitsuse liikmetest enim kaitseminister Hanno Pevkurit (RE) ja kõige vähem rahandusminister Mart Võrklaeva (RE).
President Alar Karis nimetas praeguse valitsuse ametisse mullu aprillis. Eesti elanikud usaldavad valitsuse liikmetest enim kaitseminister Hanno Pevkurit (RE) ja kõige vähem rahandusminister Mart Võrklaeva (RE). Foto: Tairo Lutter

Kantar Emori värskest poliitikute usaldamise uuringust selgub, et Eesti elanikud usaldavad valitsuse liikmetest enim kaitseminister Hanno Pevkurit (RE) ja kõige vähem rahandusminister Mart Võrklaeva (RE).

Kantar Emori uuringujuht Aivar Voog ütles, et usaldusväärsust mõjutavad nii poliitikut puudutavate meediakajastuse hulk kui ka nende kajastuste iseloom – kas need on konfliktsed või mitte. «Vähemal määral sõltub usaldusväärsus ka ministri aktiivsusest ja sellest, kuivõrd tema valdkonnas juhtub asju,» rääkis Voog.

Valitsuspoliitikute usaldusväärsuse pingerea tipus olevat Pevkurit usaldab 31 protsenti Eesti elanikest ning teisel kohal olevat Kristina Kallast (Eesti 200) 28 protsenti.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles