Eesti 200 peasekretäriks sai Igor Taro

BNS
Copy
Igor Taro
Igor Taro Foto: Tairo Lutter

Eesti 200 juhatus kinnitas esmaspäeval ühehäälselt erakonna uueks tegevjuhiks Igor Taro, kes hakkab täitma peasekretäri ülesandeid.

«Igor on erakonna asutajaliige, kellel kogemus organisatsiooni ülesehitamisel ning kes on tasakaalukas juht, keda Eesti 200-l praegu vaja on. Tema tugevuseks on pikaaegne töö ajakirjanduses ning tugev kohaliku omavalitsuse taust, mida on vaja erakonna organisatsiooni sõnumite selguse ja võrgustiku ehitamise jaoks,» ütles Eesti 200 esimees Margus Tsahkna.

Taro sõnul on tema peamine väljakutse erakonna meeskonna ühendamine. «Meil on ligi tuhat entusiastlikku liiget. Nad ootavad kaasamist ja soovivad panustada Eesti 200 põhieesmärgi elluviimisesse – tuua muutus Eesti poliitikasse. Samuti on Eesti 200-l tegus meeskond. Lähiajal on meil seda võimalik teha nii Euroopa kui ka kohalike omavalitsuste valimistel.»

«Teeme KOV valimistel veelgi parema tulemuse kui eelmisel korral ja muutuse nii mõneski omavalitsuses, kuna ootus selle järele on suur Tallinnast Põlvani ja Narvast Pärnuni,» lisas Taro.

Taro on riigikogu liige alates 2023. aasta märtsist ning juhib keskkonnakomisjoni. Ta on töötanud ajakirjanikuna, turundusettevõtjana ning Põlva maavanemana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles