Martin Helme: Laanet on kolm aastat üürinud korterit ja nüüd järsku lahvatab skandaal (27)

Postimees
Copy
EKRE esimees Martin Helme.
EKRE esimees Martin Helme. Foto: Madis Veltman

Teiste poliitikute seas võttis Kalle Laaneti tagasiastumise kohta sõna ka EKRE poliitik Martin Helme. 

«No andke andeks, Laanet astub tagasi mingi korteri üürimise tõttu? Kolm aastat on üürinud, nüüd järsku lahvatab skandaal ja esimest korda elus näeme reformierakondlast, kes võtab poliitilise vastutuse? Nali,» kirjutas Helme sotsiaalmeedias.

«Stark Logistic vurab edasi, koroona testihanked ja KPR enda määramine kõrgele kohale, külmlaod, pedofiilsed pildiharrastused, Nordica paljaksriisumine on Parmase väikese butiikkontori (nagu ta ise oma asutust nimetab) arvates kõik koššer, aga nüüd on asi tõsine, kolme aastaga maksti üürikorteri eest 12 000,» kirjutas Helme oma seinal.

«Kas veel keegi arvab, et meil pole süvariiki? Et kui julged nõuda proxilt Slava Ukraini uurimist – selle süvariigi poliitprojekti häbiväärse ja üsna avaliku skeemi läbivalgustamist – siis järsku nõuab Isamaa erikomisjoni, meedia «paljastab» hirmsa korruptsiooniloo ja terve hulk advokaate viskub ootamatult prokuratuuri kaitsele,» lisas ta.

«Tühja kah, asume nüüd kiiresti tähtsamate teemadega tegelema, vaadake, kulukad! Ja vaadake, riigikogulastel tõuseb palk, äss-äss,» kirjutas Helme.

«Kui te tublid olete, siis varsti ei tule teile mingi Laanet või Parmas või Lehtme meeldegi,» lisas ta lõpetuseks.

Kommentaarid (27)
Copy
Tagasi üles