FOTOD Keskerakonna esinumber europarlamendi valimistel on Mihhail Kõlvart (12)

Ulla Länts
, ajakirjanik
Copy

Keskerakond pani paika Euroopa Parlamenti kandideerivad poliitikud. Nimekirjas on nii erakonna esimees Mihhail Kõlvart kui praegune europarlamendi saadik Jana Toom.

Keskerakond esitles Türil oma Euroopa Parlamenti kandideerijaid.

Keskerakonna europarlamendi valimiste esinumber on Mihhail Kõlvart. Lisaks Kõlvartile kuuluvad valimisnimekirja Lauri Laats, Erki Savisaar, Anneli Ott, Andrei Korobeinik, Janek Mäggi, Monika Haukanõmm, Aivar Riisalu ja ankrunaisena Jana Toom.  Kampaaniale minnakse vastu hüüdlausega «Selg sirgu, Eesti!»

Keskerakonna volikogu esimehe Erki Savisaare sõnul on Mihhail Kõlvart tõestanud end võimeka ja tulemustele orienteeritud poliitikuna. Ta lausus, et Mihhail Kõlvarti juhtimisel on Tallinna linnast kujunenud tänapäevane ja euroopalik pealinn ning Eesti linnade ja valdade liidu juhina on ta hästi kursis Eesti omavalitsuste käekäiguga. Ta tõi esile, et mitmetel siseriiklikel valimistel on Mihhail Kõlvart saanud valijatelt väga tugeva mandaadi.

Kõlvarti hinnangul on erakonna nimekiri piisavalt tugev, et pälvida võimalikult suur toetus.

Volikogu istungil tutvustati ka Euroopa Parlamendi valimisplatvormi, mille põhisõnumiks on Eesti inimeste huvide ja tugeva Euroopa Liidu eest seismine. Jana Toom märkis, et Eestil tuleb Euroopas selg sirgu lüüa ning julgemalt oma huvide eest seista. «Kümne aasta pikkuse kogemuse põhjal saan kinnitada, et Eestil on võimalus end Brüsselis kuuldavaks teha, kuid selleks tuleb tõsiselt vaeva näha,» lausus Toom.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles