Andre Hanimägi: Pirita linnaosavanema jutt on nahaalne ja otsene vale

Postimees
Copy
Andre Hanimägi nõuab, et Pirita linnaosavanem Kaido Saarniit lükkaks avalikult ümber väite, nagu oleks ta survestanud linnaosavalitsuse töötajat.
Andre Hanimägi nõuab, et Pirita linnaosavanem Kaido Saarniit lükkaks avalikult ümber väite, nagu oleks ta survestanud linnaosavalitsuse töötajat. Foto: Konstantin Sednev

Endine Keskerakonna poliitik, praegune sotsiaaldemokraat Andre Hanimägi nimetas nahaalseks ja otseseks valeks Pirita linnaosavanema Kaido Saarniidu (KE) väidet, justkui oleks tema sundinud ametnikku seadust rikkuma ja Hanimäge oma elukohta registreerima.

Andre Hanimäe avaldus

Olen võtnud Keskerakonna rünnakuid seni rahulikult ja andnud endast parima, et poliitilisse võitlusesse puutumatud inimesed haiget ei saaks. Paraku on see nüüdseks juba juhtunud, mistõttu tuleb mul oma õiguste kaitseks reageerida.

Eile ilmus Õhtulehes artikkel, milles keskerakondlasest Pirita linnaosavanem süüdistas mind mõjutustegevuses, mis puudutab minu registriandmete sissekandmist. See on muidugi nahaalne ja otsene vale. Ma ei ole kedagi mõjutanud, sellist soovi, vajadust või tahet pole mul kunagi olnud. Seda teab kahtlemata hr Saarniit ka ise, rääkimata nendest, kes mind tunnevad.

Endise politseinikuna teab linnaosavanem kahtlemata sedagi, mis on tegelikult mõjutustegevus. Seda viimast kasutas Pirita linnaosavanem oma alluvate suhtes. Seetõttu pöördun Tallinna linnavalitsuse ja linnakantselei poole, et uuritaks linnaosavanema ametiseisundi võimalikku kuritarvitamist, talle allunud töötaja survestamist ning tema aktiivset osalemist kirja koostamisel, mida Keskerakond praegu minu vastu kasutab.

Samuti nõuan Kaido Saarniidult valeväidete, nagu ma oleksin survestanud linnaosavalitsuse töötajat, avalikku ümberlükkamist samal viisil ehk Õhtulehes.

Andre Hanimäe elukoha teema tõusis teravalt päevakorda seetõttu, et kui ta pole Tallinna elanik, peab ta linnavolikogust lahkuma, tema asendusliige on aga keskerakondlane. See aga lööks paigast ära Keskerakonna võimult kukutanud nelja erakonna napi enamuse linnavolikogus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles