Hiiu Leht: Hiiumaa osavallavanem Viidik vahetati välja

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Aivar Viidik.
Aivar Viidik. Foto: Mihkel Maripuu

Hiiu Leht kirjutab, et Hiiumaa vallavalitsus otsustas kolmapäeval lõpetada töösuhte Kärdla osavalla vanema Aivar Viidikuga ning juba järgmisel päeval töötas tema asemel senine Emmaste osavalla vanem Tiit Reha.

Reformierakondlase Aivar Viidiku vabastamisele andis rohelise tule ka tema koduerakond, keda vallavanem Hergo Tasuja aprilli alguses koostöö lõpetamise plaanist teavitas.

Vallavanem selgitas, et asendaja määramisel on tegu ajutise olukorraga, sest uuest aastast kaovad osavallavalitsused sootuks, kui volikogu 18. aprillil vastavat eelnõu toetab. Hiiu Lehe sõnul ei tulnud Viidiku ametist vabastamine Hiiumaal väga suure üllatusena, sest lahkhelid paistsid avalikult välja juba pikka aega.

24. augustil 2022 kirjutas Postimees, et Viidik alustas tööd Kärdla osavalla vanemana. Selles ametis oli ta kuni tänavu 9. aprillini. 

Viidik on töötanud Tartu linna avalike suhete juhi, Eesti Ekspressi tegevtoimetaja ja Maalehe peatoimetajana. Ta on juhatuse liige MTÜs Hiiu Öko, mille kaudu on kirjastanud Hiiumaad ja hiidlasi tutvustavaid raamatuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles