Kase: tänase päeva teises pooles saab koalitsioonilepe avalikuks (2)

Postimees
Copy
Isamaa esindaja Karl Sander Kase
Isamaa esindaja Karl Sander Kase Foto: Taavi Sepp

Karl-Sander Kase (Isamaa) rääkis Vikerraadio saates «Vikerhommik», et uus koalitsioonilepe on koos ning pühapäeval allkirjastatakse see volikogus. Tema sõnul avaldatakse tänase päeva teises pooles koalitsioonilepe, peale mida saab igaüks sellega tutvuda. 

Kase sõnul jääb koalitsioonileppesse alles tasuta ühistransport. Lisaks on plaanis vaadata ühistranspordisüsteemi tervikuna, kus vaadatakse kõiki ühistranspordi liike koos ning Tallinnale lisaks vaadatakse ka lähivaldu. Ta rääkis, et koalitsioonil on plaan ka trammiliinide pikendusega tegeleda, et Liivalaiast ulatuks Kristiineni trammitee, mis tekitaks Kristiinest suure ühistranspordisõlme. Lisaks rääkis Kase, et Tallinna Reaalkooli juurdeehitus tuleb.

Uuel koalitsioonil on tulnud jutuks ka peatänava projekt ja see on kirja saanud ka uude leppesse, kuid seni ainult analüüsi ja arutluse tasemel. Peatänava projekti küsimuses tunduvad erakondade eelistused lahknevat, sest Isamaa jaoks on autojuhtide heaolu oluline, samas kui sotsid ei prioritiseeri autojuhte nõnda palju.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles