Igor Gräzin Reformierakonnaga liituma ei kiirusta (2)

BNS
Copy
Igor Gräzin
Igor Gräzin Foto: Tairo Lutter

Märtsi lõpus Tallinna toonase linnapea Mihhail Kõlvarti (KE) umbusaldamise poolt hääletanud ja pärast seda Keskerakonnast lahkunud Igor Gräzin Reformierakonnaga liituma ei kiirusta ning eelistab praegu olla parteitu.

«Tunnen ennast praegu parteitult väga hästi ja on vähem muretsemist. Mured on ära kadunud. Mul ei ole otseselt mingit vajadust erakonnaga tingimata liituda. Mul on praegu palju muid asju,» ütles Gräzin BNSile. «Moraalselt olen ma Reformierakonnaga seotud, sest olen ka selle asutaja olnud. Mul on hea meel, kui neil midagi hästi läheb ja kahju, kui midagi halvasti läheb.»

Gräzini sõnul on tal praegu töökoht Tallinna Ülikoolis, siin-seal veel tegemised ja ta on seotud ka kirikuga. «Kõige selle kõrvalt ei ole mul võimalust poliitikaga tegeleda. Tulevik näitab,» lausus Gräzin, nimetades ennast parteitute reformierakondlaste blokki kuuluvaks. «Ma avalduse esitamisega ei kiirusta. Ma ei leia, et see nii väga vajalik oleks. Mul ei ole vaja mingit poliitilist elukutset või minna näiteks bussijaama peldiku nõukokku,» leidis Gräzin.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles