MIKK SALU Valitsus reetis Bolti ja jäi lõpuks ikka lolli näoga (35)

Mikk Salu
, ajakirjanik
Copy
Bolti rattad aprillikuise suure lume ajal hüljatult hanges.
Bolti rattad aprillikuise suure lume ajal hüljatult hanges. Foto: Madis Veltman

Bolti kaitsemine on Eesti huvides. Kui valitsus ei suuda ega taha kaitsta riigile nii olulist ettevõtet, ei hakka nad ammugi kaitsma väikemaid või mõnes teises valdkonnas tegutsevaid.

Majandus- ja taristuminister Tiit Riisalot (Eesti 200) või peaminister Kaja Kallast (RE) või kes tahes veel sellega seotud olid, ei pea kritiseerima, et nad Bolti eest seisid, vaid põhjusel, et tegid seda kehvasti, munesid ja lasid lõpuks põlve nõrgaks. Nõme on ka see, et viimastel päevadel annavad aru mõned majandusministeeriumi ametnikud, aga poliitikud on samal ajal vait. Või reaktsioonid, kus kõik (ka meedia) kaasa kihistavad – mis nüüd küll juhtus, Riisalo peab aru andma ja nõnda edasi.

Kas olete lolliks läinud? Varsti hakkame kõik kajastama Euroopa Parlamendi valimiste kampaaniat, ja pange tähele, kandidaadid ajavad rinna kummi ja räägivad, kuidas nad lähevad Brüsselisse Eesti huvide eest seisma. Mismoodi see Eesti huvide eest seismine teie arvates välja näeb? Et peame parlamendis kõmisevaid kõnesid ja laiutame uhkelt käsi?

Kommentaarid (35)
Copy
Tagasi üles