Isamaa esitab Haabersti linnaosavanema kandidaadiks Anna Levandi (11)

Sven Randlaid
, ajakirjanik
Copy
Anna Levandi.
Anna Levandi. Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja

Reedel kogunenud Isamaa Tallinna piirkonna juhatus otsustas esitada Mustamäe linnaosa vanema kandidaadiks Marja-Liisa Veiseri ning Haabersti linnaosa vanema kandidaadiks Anna Levandi.

«Marja-Liisa on töötanud kohalikes omavalitsuses kokku üle 20 aasta ning olnud ka Lüganuse vallavanem. Elu on ta nüüdseks toonud Tallinna ja mul on väga hea meel, et Marja-Liisa oli valmis võtma vastu selle vastutusrikka rolli olla Isamaa kandidaat Mustamäe linnaosa vanema kohale,» sõnas Isamaa Tallinna piirkonna esimees Riina Solman.

«Anna Levandit ma muidugi pikemalt tutvustama ei pea – ta on olnud maailma absoluutses tipus nii sportlase kui ka treenerina. Isamaa liige on Anna juba aastast 2002 ning mind siiralt rõõmustab, et ta saab oma kogemusi rakendada Haabersti ning laiemalt Tallinna hüvanguks,» lisas Solman.

«Järgmised poolteist aastat saavad olema tegusad: Mustamäel vajavad muuhulgas lahendamist parkimiskohtade küsimus, paneelmajade renoveerimistele uue tõuke andmine ja uusarendustega kaasnevate transpordilahenduste välja töötamine. Minu uksed on linlastele valla, sest Mustamäe saab paremaks ainult meie kõigi ühises koostöös,» sõnas Marja-Liisa Veiser.

Anna Levandi sõnul on ta terve oma elu olnud tulemustele orienteeritud. «Seda kavatsen silmas pidada ka Haabersti linnaosa vanemana – ma tahan, et minu ametiaja jooksul tajuksid linlased, et nende elu läheb päriselt paremaks.

Erilise tähelepanu all hoian kindlasti haridusteemasid, nii pedagoogide hoidmist kui ka kohalikku haridusvõrku. Haabersti gümnaasiumid, lasteaiad ja sportimisvõimalused ei paikne paraku linnaosas ühtlaselt ja see on probleem, millega tuleb tegeleda,» rõhutas Levandi.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles