Jalgpallimäng vahetunnis lõppes 4. klassi poisile kiirabisõiduga suure haigla emosse (6)

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Võru lähedal Parksepa keskkoolis eile palliga pähe saanud 4. klassi poiss ootas veel täna hommikul, et saaks Tartu Ülikooli kliinikumis MRT-uuringule, mis tuvastaks, kui tõsine on saadud trauma.
Võru lähedal Parksepa keskkoolis eile palliga pähe saanud 4. klassi poiss ootas veel täna hommikul, et saaks Tartu Ülikooli kliinikumis MRT-uuringule, mis tuvastaks, kui tõsine on saadud trauma. Foto: Sille Annuk / Tartu PM / Scanpix Baltics

Eile läks Võru-lähedases Parksepa keskkoolis viimase vahetunni ajal eelviimase klassi ja põhikooliastme poiste vahel toimunud jalgpallimäng nii agressiivseks, et üks 11-aastane tuli viia Võru haiglasse, kust sealne kiirabi sõidutas ta edasi Tartu Ülikooli kliinikumi erakorralise meditsiini osakonda.

Neljanda klassi poisid olid mänginud Väimela külje all asuva kooli õuel omavahel jalgpalli, kui 11. klassi kolm poissi olid teinud neile ettepaneku, et tulevad mängima nende vastu.

Järgnevalt juhtunuga end kurssi viinud lapsevanem kirjeldas eile hilisõhtul Postimehele, kuidas ühel hetkel oli suuremate ja väiksemate poiste vahel tekkinud ütlemist, misjärel vanemad poisid olid hakanud väidetavalt mängima jõulisemalt ning löönud palli korduvalt pisemate poiste pihta.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles