Peaminister: ma ei tegeleks lisaeelarvega, kui oleksin mõtetega Euroopas (2)

Kadriann Kummer
, suvereporter
Copy
Peaminister Kaja Kallas ütles, et negatiivse lisaeelarve tegemine, kus igalt poolt raha ära võetakse, ongi keeruline ning pigem erakordne protsess.
Peaminister Kaja Kallas ütles, et negatiivse lisaeelarve tegemine, kus igalt poolt raha ära võetakse, ongi keeruline ning pigem erakordne protsess. Foto: Tairo Lutter

Peaminister Kaja Kallas (RE) lükkas ümber arvamuse, et lisaeelarve suhtes ei jõuta kokkuleppeni, sest valitsusjuht on mõtetega Euroopas ja sõnas, et sellisel juhul ei tegeleks ta ebapopulaarsete asjadega nagu negatiivse lisaeelarve kokkupanemine.

«Siis ma ju tahaksin ka praegu lihtsalt kuidagi ära eksisteerida,» kommenteeris Kallas arvamust Postimehele ning ütles, et tema jaoks on praegu oluline, et lisaeelarve saaks tehtud.

Peaministri sõnul on tema olnud viimased kaks nädalat Eestis ja kohtumiste jaoks olemas. «Mina olen ajanud taga koalitsioonipartnereid, kes on erinevatel põhjustel olnud eemal ja ei ole saanud neid koosolekuid teha,» ütles ta ning lisas, et samal põhjusel on lisaeelarve arutelusid toimunud ka telefoni teel.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles