Heila Rosenfeldt pääses Saksamaa meistriliiga poolfinaali

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heila Rosenfeldt
Heila Rosenfeldt Foto: informationen-marburg.de

Saksamaa korvpallimeistrivõistlustel alistas Eesti koondislase Heila Rosenfeldti koduklubi BV Wolfenbüttel Wildcats eile otsustavas veerandfinaalkohtumises 74:59 Heli Girls Nördlingen Donau-Ries´i naiskonna ja pääses poolfinaali.

Eestlanna panuseks jäi 17 minuti jooksul neli punkti, kaks resultatiivset söötu ja üks vaheltlõige. «Vastased mängisid meie vastu kõik kolm mängu maa-ala kaitset, mis on meie nõrk koht. Täna saime aga rünnaku käima ja mängisime enesekindlalt. Kaitses surusime nad kohe esimesel veerandil nurka ja saime edu sisse,» kommenteeris Rosenfeldt. 

Põhiturniiril esimest kohta hoidva Wildcatsi poolfinaalivastaseks on neljanda koha omanik BC Pharmaserv Marburg. Seeria mängitakse kolme võiduni. Hooaja jooksul on naiskonnad omavahel kahel korral kohtunud ja kumbki sai kirja ühe võidu ja ühe kaotuse. Esimene poolfinaal toimub juba 14. aprillil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles