Lasnamäe vanema koha täitmine seisab europarlamendi valimiste taga (3)

Kadriann Kummer
, suvereporter
Copy
Madle Lippuse sõnul tegelevad nad europarlamendi valimise kõrval siiski ka Lasnamäe linnaosa vanema otsimisega.
Madle Lippuse sõnul tegelevad nad europarlamendi valimise kõrval siiski ka Lasnamäe linnaosa vanema otsimisega. Foto: Eero Vabamägi

Lasnamäe linnaosa vanemaks sobivat inimest pole Tallinna abilinnapea Madle Lippuse (SDE) sõnul leitud seni seetõttu, et sotsiaaldemokraatide tähelepanu on suunatud Euroopa Parlamendi valimistele.

Lippus ütles Postimehele, et konkreetset nime linnaosavanema kohale tal praegu veel välja käia ei ole. «Oleme keskendunud viimastele pingutustele seoses europarlamendi valimistega,» lausus ta. «Praegu on fookuses parima tulemuse äratoomine sealt, aga samal ajal peame arutelusid ka Lasnamäe linnaosa vanema teemal.»

Abilinnapea sõnul on eesmärk leida  Lasnamäed juhtima hea ja tegus inimene. «See soov pole muutunud, lihtsalt vahepeal on muud asjad jõudu ära võtnud, sealhulgas europarlamendi valimiste kampaania viimane ponnistus,» lisas ta.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles