Fiat esitleb Genfis kabrioletti 500 C

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FIAT

Itaalia autotootja Fiat avaldas pressiteate mudeli 500 kabriolettversiooni kohta, mis saab nimeks 500C ning mille esmaesitlus viiakse läbi peagi algaval Genfi näitusel.


Kuna nii väiksele autole polnud võimalik leida kohta jäiga kokkuklapitava katuse peitmiseks, siis tuli kasutada juba ammust ajast tuntud presenti. Seda on aga võimalik tellida nii musta või punasena kui ka elevandiluu värvi, kirjutab

Autonet.ee

.

Mootorivalik ja muu varustus uue mudeli puhul ei muutu. Viiekäigulise manuaalkasti puhul pakutakse ka stop-start süsteemi, mis fooride taga või ummikutes seistes lülitab jõuallika kütuse kokkuhoiu eesmärgil välja.

Mitmete allikate kinnitusel peetakse täiesti võimalikuks ka Fiat 500C Abarthi tuunitud modifikatsiooni ilmumist, mis komplekteeritaks 133-hobujõuliseks forsseeritud 1,4-liitrise turbomootoriga. Ametlikku kinnitust sellele infole aga praegu veel pole.

Uue Fiat 500C koostamine peaks algama juba lähikuudel. Auto valmib Poolas ning edasimüüjateni peaksid esimesed eksemplarid jõudma alates selle aasta kolmandast kvartalist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles