Eesti vanimal motokrossil antakse välja 46 kg kaaluv karikas

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motokrossi start. Pilt on illustratiivne.
Motokrossi start. Pilt on illustratiivne. Foto: Ray Põder

18.-19. augustil toimub Vaabina krossirajal 50. korda peetav motokross Suure Munamäe torni rändkarikale.1962. aastal valmistatud rändkarikas «Suure Munamäe Torn» kaalub 46 kg ja selle saab enda valdusesse võistluste parim meeskond.

Avapidustused, mis toimuvad Võru Linnapäevade raames, algavad reedel, 17. augustil. Alates kella neljast pärastlõunal on Kagukeskuse parklas vanatehnika näitus. Sportlikku põnevust lisab võrride võidusõit ning mootorsaanide kiirendusvõistlus. Retrostiilis krossipeol autasustatakse endisi krossisõitjaid aukirjadega. Meeleolu aitab luua puhkpilliorkester, avatud on puhvet.

Võistlussõidud peetakse laupäeval-pühapäeval algusega kell 12.00 Vaabina krossirajal ning esindatud on kõik masinaklassid. Laupäev kuulub lastele/noortele ja oma aktiivse sportlaskarjääri lõpetanud krossimeestele, kes hakkavad parimaid kohti jagama Retro klassides. Näha saab nii soolorattaid, quade kui ka külgkorve.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles