IRLile tegi suurima annetuse ettevõtja Hillar Teder

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha
Raha Foto: SCANPIX

Isamaa ja Res Publica Liidule (IRL) tegi kolmandas kvartalis suurima ehk 30 000 euro suuruse annetuse varem teisigi parteisid toetanud ettevõtja Hillar Teder.

Suure summa annetas erakonnale ka ettevõtja Hillar-Peeter Luitsalu, kes andis parteile 10 000 eurot. 3300 eurot annetas IRLile erakonda kuuluv Andres Lume ning 1000 eurot ettevõtja ja kunagine Tallinna abilinnapea Toivo Promm.

Valitsuse liikmetest tegi suurima annetuse siseminister Ken-Marti Vaher, kes annetas parteile 1200, ning riigikogu liikmetest Sven Sester, kes andis erakonnale 600 eurot. 575 euroga toetas erakonda Euroopa Parlamendi saadik Tunne Kelam, 500 euroga riigikogu liige Andres Herkel ja 450 euroga parlamenti kuuluv Erki Nool. Väiksemaid annetusi tegid ka paljud teised IRLi kuuluvad valitsuse ja riigikogu liikmed.

Kokku sai IRL juulis, augustis ja septembris annetustena 53 339 ja liikmemaksudena 443 eurot, millele lisandus parlamendiparteidele riigieelarvest makstav toetus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles