Reporter.ee: kodus kappe koristanud naine pani lõhkeaine plahvatama

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõhkepakett
Lõhkepakett Foto: Päästeameti demineerimiskeskus

Põltsamaal Kastani tänaval asuvas eramajas plahvatanud lõhkeaine rebis pensionärist proual labakäe küljest.


Plahvatus toimus Kastani tänav 10 asuvas eramus. Politsei teatel plahvatas lõhkeaine, mis vigastas pensionärist proua kätt. Vigastatud naine toimetati haiglasse, vahendas Reporter.ee.

Juhtunut uurib kaitsepolitsei ja avalikkusele uurimise huvides informatsiooni ei anta. Põltsamaa elanike seas liigub suust-suhu kinnitamata informatsioon, et Kastani 10 elav proua oli hakanud majas oma lapselapse käsutuses olevaid kappe koristama.

Ühest kapist leidis ta lõhkeaine, kuid ei saanud aru, mis asi see on. Lõhkeaine puudutamisel see plahvatas. Pensionärist naise üks käsi sai väga tõsiselt kannatada.

Väidetavalt rebis plahvatus naisel käelaba küljest.

Reporteri toimetusse helistas mees, kes väitis end olevat vigastatud naise poeg. Mehe väitel ei ole tema ema vigastused suured, kuid täpsemalt keeldus ta asjast rääkimast. Mees ütles, et politsei keelas tal ajakirjandusega suhelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles