Internetis ringleb järjekordne peksmisvideo

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdrukud peksavad kaaslast avalikul staadionil
Tüdrukud peksavad kaaslast avalikul staadionil Foto: Internet

Postimehe toimetusele saadeti taas üks video, kus tüdrukud avalikul staadionil keset päeva kambakesi üht neiut löövad ja mõnitavad.

Video pealkirjaga «Tüdruk lihtsalt ei sobinud seltskonda» on näha peksmist, mis toimub ühel staadionil ilmselt Tallinnas.

Peksjad räägivad vene keeles, naeravad ja mõnitavad üht umbes samas vanuses olevat tüdrukut. Neiut tiritakse juustest, lohistatakse porilompi pikali, talle lüüakse jalaga kõhtu ja näkku. Peksjad on tüdrukud, seltskonnas on aga ka poisse, kes ässitavad ja irvitavad seejuures.

Pekstav neiu nutab ja anub, et teda rohkem ei löödaks, selle üle vaid naerdakse. Ühel hetkel lastakse tal püsti tõusta ja siis neiu lahkub staadionilt.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich ütles Postimehele, et politseile saadeti video eile hilisõhtul. Politsei soovitab tungivalt seda mitte levitada, sest neiut on niigi palju alandatud.

Hiljem täpsustas prefektuuri pressiesindaja Ilmar Kahro, et videol nähtu toimus möödunud suvel juulis Tallinnas ja info sündmusest jõudis toona peatselt ka politseisse. Juhtunust teatas kannatanu ise.

«Viie kiusajaks olnud tüdruku osas saadeti asi lahendamiseks alaealiste komisjoni, neist kolmele määrati karistuseks üldkasuliku töö tunde,» sõnas Kahro. Karistused määrati novembris. Kahro täpsustas, et peale üldkasuliku töö on komisjonil ka teisi mõjutusvahendeid.

Eile vapustas avalikkust Valga Jaanikese koolis toimunud peksmine, millest tehtud video ringles internetikeskkondades. Eile alustas politsei juhtunus menetluse piinamist käsitleva paragrahvi alusel ning tänaseks on üks peksjatest ka saanud kahtlustuse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles