Saarts: Reformierakonna võrdlemine Keskerakonnaga on põhjendatud

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Saarts
Tõnis Saarts Foto: Peeter Langovits

Politoloog Tõnis Saarts meenutas Silver Meikari Reformierakonnast välja arvamist kommenteerides, et sellist liikmete väljaheitmist on varem ette tulnud Keskerakonnas, ning ta ei pea kahe erakonna võrdlemist põhjendamatuks.

«Niisuguseid paralleele on ka varem toodud ja see ei ole Reformierakonna mainet kahjustanud. Võib arvata, et pigem paljudele Reformierakonna toetajatele meeldibki niisugune jõuline, enesekindel ja ilmeksimatu erakond,» vahendab ERR Uudised Saartsi sõnu, kelle hinnangul on selline imago olnud üks erakonna edu pante.

Reformierakond ei pea Saartsi hinnangul muretsema oma toetuse pärast, sest need inimesed, kes on olnud Reformierakonna taga, usuvad ilmselt erakonna süütusesse edasi ja ülejäänud avalikkuse reaktsioon neid vaevalt kõigutab.

Reformierakonna juhatus otsustas täna heita riigikogu endise liikme Silver Meikari erakonnast välja, kuna talle pannakse süüks erakonna maine kahjustamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles