Politoloog: Reformierakond alles õpib elegantselt sigatsema

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna peakontor Tõnismäel
Reformierakonna peakontor Tõnismäel Foto: Raigo Pajula

Kahe päeva jooksul ei vastanud Reformierakond küsimustele, mis puudutasid partei peakontori ees registreeritud avalikku koosolekut ning lõpuks mingit koosolekut ei peetudki. Politoloog Rein Toomla hindab partei sellist käitumist ebaõnnestunud kaitsereaktsiooniks.

Kolmapäeval Silver Meikari erakonnast välja heitnud parteijuhatus ei käitunud Toomla sõnul kõige soliidsemalt ja peaks püüdma asju siluda nii, kuidas vähegi annab, kirjutab Õhtuleht.

Linnavalitsuse vastaste meeleavalduste ohjamiseks on ka teine suurpartei Keskerakond oma aktsioone registreerinud, aga nemad on need ka läbi viinud.

Toomla hindab, et Reformierakond ei valda vingerdamiskunsti lihtsalt piisavalt. «Reformierakonnal on see esimene õppetund ja neil puuduvad kogemused, kuidas selliseid asju teha võimalikult elegantselt – kuidas võimalikult elegantselt korraldada sigadusi,» ütleb Toomla, et tõenäoliselt tuli Reformierakonnale vastuaktsiooni võimalus suure üllatusena ja nad ei osanud teistmoodi reageerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles