Tallinki kiirlaevade saabumine ja väljumine lükkuvad edasi

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallink
Tallink Foto: Raigo Pajula

Tallinki praegu kestvad Tallinna-Helsingi reisid ja päeva esimesel poolel väljuvad reisid hilinevad tugeva tuule tõttu kuni poolteist tundi.

Tallinki kommunikatsioonijuht Luulea Lääne ütles Postimehele, et Tallinna-Helsingi liini kiirlaevadel on täna hilinemisi, Tallinnasse saabumisel kuni poolteist tundi ja väljumisel umbes 45 minutit.

Ka Stockholmist kell 10:45 Tallinnasse jõudma pidanud Baltic Queen hilineb tund aega.

Hilinemisi põhjustab paarkümmend meetrit sekundis puhuv tuul. Lainetus takistusi ei tekita. Reisijatele põhjustab tuul ja lainetus ebamugavusi loksumise näol ning laeva kaptenid võivad muuta marsruuti. Samas Soome lahel varju otsima Tallinki laevad Lääne sõnul ei pea.

«Võimalik, et kui ilm paraneb, siis saab ka hilinemisi vähendada. Samas me ei näe ka, et hilinemised suureneksid. Pigem loodame, et õnnestub päeva jooksul tavagraafikule lähemale jõuda,» ütles Lääne.

Tunniajast hilinemist loetakse väikeseks ja reisijatele hilinemist ei hüvitata. «Praegu me eriolukorda ei näe,» ütles Lääne. Küll aga saavad kõik soovijad laevadel infolauast merehaiguse vastaseid tablette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles