Tomi Rahulat ramminud autojuhi suhtes käivitati kriminaalasi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomi Rahula
Tomi Rahula Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Põhja prefektuur käivitas kriminaaluurimise naise suhtes, kes sõitis mullu sügisel autoga otsa muusik Tomi Rahula juhitud mootorrattale.

Kriminaalasja alustamisel sai määravaks kohtumeditsiiniline ekspertiis, mis tuvastas, et Rahula sai õnnetuses eluohtlikke vigastusi. Kui muusiku vigastused oleksid olnud kergemad, piirdunuks politsei väärteomenetlusega.

«Politsei käivitas uurimise karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb ettevaatamatusest liiklusõnnetuse põhjustamist, millega kaasnesid kannatanule rasked vigastused. Seni kellelegi kahtlustust esitatud pole,» ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Rannajõe BNSile.

Raske liiklusõnnetus juhtus mullu 12. oktoobril kella 12.38 ajal Tallinnas Pärnu maantee ja Roosikrantsi tänava ristmikul, kus 36-aastane Maie tegi Toyotaga vasakpööret ja ei lasknud läbi otse liikunud Suzuki mootorratast, mida juhtis 31-aastane Tomi Rahula. Rattur sai vigastada ja kiirabi viis ta haiglasse.

Õnnetuse järel kirjutas Õhtuleht, et Toyota roolis olnud naine on endise tuntud korvpalluri Rauno Pehka elukaaslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles