Pevkuri päev justiitsministrina algas riigikogus eelnõu esitlemisega

Heidi Ojamaa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna andis ministrivande uus sotsiaalminister Taavi Rõivas, uus justiitsminister Hanno Pevkur aga alustas tööd uues ametis eelnõu esitlemisega riigikogus.

Pevkur esitles riigikogule täitemenetluse seadustiku ja kohtutäituri seaduse muutmise eelnõu, millega tehakse mitmeid muudatusi seoses jaanuaris käivituva elektroonilise e-oksjoni süsteemiga, täpsustades e-oksjonil osalemise korda ja enampakkumisele registreerumist.

Ta avaldas lootust, et riigikogu ja justiitsministeeriumi koostöö jätkub samal heal tasemel ka tema justiitsministriks olemise ajal. Pevkur lisas, et justiitsministrina on tal hea meel öelda, et tegu on väga hea eelnõuga.

President Toomas Hendrik Ilves kirjutas eile Kadriorus peaminister Andrus Ansipi ettepanekul alla otsusele muudatuste tegemisest valitsuse koosseisus.

Riigipea vabastas Kristen Michali justiitsministri ametist, nimetas justiitsministriks senise sotsiaalministri Hanno Pevkuri ning senise Riigikogu liikme Taavi Rõivase sotsiaalministriks.

Reformierakond valis uued ministrikandidaadid seoses sellega, et teravate isiklike rünnakute alla sattunud justiitsminister Kristen Michal otsustas neljapäeval ametist tagasi astuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles