Võrus kadunuks jäänud Tairi Kalberg hukkus alajahtumise tõttu

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tairi Kalberg
Tairi Kalberg Foto: Politsei

Ekspertiis tuvastas, et möödunud nädala laupäeval Võrus kadunuks jäänud ja politsei poolt tagaotsitavaks kuulutatud 18-aastane Tairi Kalberg hukkus alajahtumise tõttu.

«Lahkamisel vägivallale viitavaid tundemärke ei avastatud ning surma põhjuseks oli keha üldine alajahtumine alkohoolse joogi foonil,» ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel.

Politsei leidis eelmise nädala laupäeval kella 22.30 ajal Võrus Koreli oja lähistelt Tartu tänavalt Tairi Kalbergi surnukeha. Kalberg jäi kadunuks pärast seda, kui ta lahkus pidutsemise järel ööklubist.

Kriminaalpolitseinikud kontrollisid üle meelelahutusasutuse videosalvestused. Kinnitust ei leidnud esialgselt politseile edastatud info nagu oleks keegi tüdruku meelelahutusasutusest välja saatnud – turvalindilt oli näha, et ta lahkus sealt omal soovil ja üksi.

Tairi lahkus meelelahutusasutuse juurest õhukeste riietega jättes üleriided, dokumendid, mobiiltelefoni ja muud isiklikud esemed meelelahutusasutusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles