Roolijoodik sõitis Tallinna-Tartu maanteel vastassuunavööndis

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinik kiirust mõõtmas.
Politseinik kiirust mõõtmas. Foto: Sille Annuk

Politsei tabas täna öösel keskmises joobes juhi, kes sõitis oma Ford Focusega Tallinna-Tartu maanteel vastassuunavööndis.

Politseipatrull märkas täna kella 0.45 ajal Tallinna-Tartu maantee neljarealisel teelõigul vastassuunas liikunud sõidukit ning asus seda taga ajama, teatas Põhja prefektuur.

Liiklust tõsiselt ohustanud autole andsid vastutulevad liiklejad kaugtuledega märku, et mees oma sõidurajale või õigesse suunda tagasi pöörduks.

Mingil põhjusel vilgutas ka mees ise vastutulevatele autodele kaugtulesid. Liiklusteenistuse patrull pidas Tallinna suunas liikunud sõiduki kiiresti kinni ning ainsana autos viibinud mehel paluti rooli tagant püsti tõusta.

Politseinikega vesteldes selgus, et 33-aastasel Urmasel endal polnud aimugi, kus ta antud ajahetkel viibib. Küll aga väitis ta, et võib ise koju sõita. Politsei tuvastas mehel keskmise joobe.

Vastassuunas sõitnud autojuht paigutati kainenema Ida-Harju politseiosakonda. Politsei on juhtunu suhtes alustanud väärteomenetlust.

Mootorsõiduki juhtimise eest joobeseisundis karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut või arestiga. Vastassuunas sõitmise eest karistatakse rahatrahviga kuni 100 trahviühikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles