Tallinna lennujaamale pommiähvarduse teinud mees pandi kuuks vangi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Tartu maakohus mõistis täna ühe kuu pikkuse šokivangistuse mehele, kes tegi laupäeval pommiähvarduse Tallinna lennujaamale.

Kohus tunnistas Andres Saare (54) kokkuleppemenetluses süüdi avaliku korra raskes rikkumises lõhkeseadeldisega ähvardades ja mõistis talle ühe aasta ja viie kuu pikkuse vangistuse, millest tal tuleb vanglas kohe ära kanda üks kuu, vahendab ERR Uudised.

Mehe karistusaja alguseks loetakse tema kahtlustatavana kinnipidamise aega 5. jaanuaril, ütles maakohtu pressiesindaja Krista Tamm.

Tamme sõnul mõistis kohus saarele karistuse ülejäänud osa tingimisi ühe aasta ja kuue kuu pikkuse katseajaga, mille jooksul peab ta alluma kriminaalhoolduse kontrollnõuetele.

Süüdistuse kohaselt helistas Saar 5. jaanuaril kell 13  häirekeskusesse ning ütles, et Tallinna lennujaamas Hurghadasse väljuvale lennule mineva naise kotis on pomm, kuid lõhkekeha ei avastatud ning plahvatust ei toimunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles