Ema ja tütart süüdistatakse lõbunaiste orjastamises

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prostituut. Pilt on illustreeriv.
Prostituut. Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Homme toimub eelistung kriminaalasjas, milles ema ja tütart süüdistatakse prostitutsiooni vahendamises ja lõbunaiste orjastamises.

Süüdistuse järgi võtsid 32-aastane Diana ja tema ema, 54-aastane Raissa aastatel 2006-2012 Tallinnas üürile kortereid Puhangu, Sõle, Liivamäe ja Lastekodu tänaval ning andsid need elamiseks ja intiimteenuste osutamiseks prostituutidele, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Naised reklaamisid intiimteenuseid internetis, võtsid vastu klientide kõnesid, saatsid nad korteritesse prostituutide juurde, pidasid arvestust osutatud teenuste üle ja võtsid selle eest lõbunaistelt osa teenuste eest saadud rahast; lisaks süüdistatakse naisi selles, et nad sundisid vähemalt kaht prostituuti rahatrahve kasutades osutama intiimteenuseid tasuta ehk võtsid nende raha endale.

Raissat süüdistatakse ka selles, et ta ähvardas kaht tunnistajat kättemaksuga, kui nood annavad tema tütre kohta süüdistust kinnitavaid ütlusi.

Politsei pidas Diana ja Raissa kuritegudes kahtlustatavatena kinni mullu 10. aprillil ning kohtu loal jäeti Diana eeluurimise ajaks kuueks kuuks vahi alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles