Prantsuse Alpidest leiti isa ja poja surnukehad

Kadri Veermäe
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänane vaade Bossonsi liustikule, kust isa ja poeg oma matka alustasid. Sealsest piirkonnast leidsid päästjad täna ka nende surnukehad.
Tänane vaade Bossonsi liustikule, kust isa ja poeg oma matka alustasid. Sealsest piirkonnast leidsid päästjad täna ka nende surnukehad. Foto: SCANPIX

Briti mees ja tema 12-aastane poeg leiti Prantsuse Alpidest surnuna.

48-aastane isa oli koos oma pojaga polnud Prantsuse Alpidesse Chamonix’sse nädalavahetuseks matkama. Chamonix on peamine alguspunkt tõusuks Euroopa kõrgemaile mäele Mont Blancile.

Nad olid välja valinud suvistele matkajatele hästi teada raja, mille läbimist peetakse talvekuudel aga äärmiselt ohtlikuks, teatas BBC.

Poiss oli matkamise käigus usutavasti mitusada meetrit ühest kaljust alla kukkunud. Isa helistas abi saamiseks päästeteenistusele, kuid ei suutnud oma täpse asukoha suhtes ammendavaid selgitusi jagada, ütles BBC Pariisi korrespondent Hugh Schofield.

Täna leidis päästemeeskond nende mõlema laibad. Päästjate hinnangul oli isa poega leida püüdes samuti surnuks kukkunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles