Lõhkenud rehv paiskas traktorit vedanud veoki Laeva jõkke

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna juhtus Tartumaal liiklusõnnetus, kus veokil purunes rehv ning masin paiskus teelt välja Laeva jõkke. Veokis olnud kaks inimest said liiklusõnnetuses kergeid vigastusi.

Täna pärastlõunal kell 13.50 ajal sai Lõuna prefektuuri juhtimiskeskus teate, et Laeva vallas Sinikülas on veok teelt välja sõitnud ning Laeva jõkke maandunud. Politseid teavitas juhtunust veoki taga sõitnud ja juhtunut pealt näinud sõidukijuht.

Politsei selgitas, et Scania rehv oli purunenud, sõiduk läbi teepiirete sõitnud, üle katuse rullunud ja jäänud pidama Laeva jõkke. Veoki lastiks oli traktor.

Veokit juhtis 1969. aastal sündinud mees, kaasreisijaks oli 1977. aastal sündinud mees. Mõlemad said õnnetuse järel ise sõidukist välja ning pääsesid kergete vigastustega. Kiirabi sündmuskohale jõudmiseni paigutas politsei nad oma sõidukisse sooja. Meedikud andsid kannatanutele kohapeal esmaabi.

Liiklusõnnetuses osalenud sõidukijuht oli kaine, veoki rehvide seisukord on selgitamisel.

Kell 15.10 suleti õnnetuspaigas liiklus ja suunati see ümber Siniküla kaudu, kuna alustatakse veoki teeletõmbamisega. Momendil pole võimalik täpsustada, kui kauaks liiklus sel teelõigul suletuks jääb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles