Allkiri samasooliste kooselu seadustamise vastu tõi koju propagandauputuse

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks SA materjal samasooliste kooselu seadustamise vastu.
Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks SA materjal samasooliste kooselu seadustamise vastu. Foto: Andres Haabu

Postimehele kirjutas murelik lugeja, kes olles andnud allkirja SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks petitsioonile samasooliste paaride kooselu seadustamise vastu, sai seejärel sihtasutuselt rohkelt homovastast propagandat.

Sihtasutus saadab petitsioonile allkirja andnutele rohkelt materjali, mille hulgas on lendleht tutvustamaks, mida tähendab tegelikult sallivus homoradikaalidele ning toetajate tsitaatidega leht. Viimasel esinevad viitseadmiral Tarmo Kõuts, professor Ülo Vooglaid, Tõnis Lukas, Erki Nool ja professor Tõnu Lehtsaar.

Tõnis Lukas ütles Postimehele, et on ka varem traditsioonilise perekonna eest välja astunud ning toetab sihtasutuse tegevust. Sama ütles ka Tõnu Lehtsaar.   

Tarmo Kõuts märkis, et andis loa oma tsitaati kasutada perekonna kui ühiskonna tähtsaima algelemendi tugevuse kaitseks.

Kõuts tõi suurima murekohana välja samasooliste poolt lapsendatud laste olukorra. «Need lapsed ei satu sinna omal vabal tahtel, vaid nad võetakse sinna. Mis hakkab selle lapse siseelus toimuma, kui ta ei tea, kes parasjagu ema ja kes isa on?»

Ta lisas, et oluline on teha vahet suhtumises homoseksuaalidesse ja perekonna institutsiooni kaitse vahel.

Lugeja postkasti jõudnud kristliku organisatsiooni juhi Varro Vooglaiu allkirjaga mahituskirjast selgub, et homoseksuaalne liiderlikkus, mis on vallutanud kogu Lääne-Euroopa, ähvardab ka Eesti enda alla matta.

«Küsimus on meie ühiskonna kõlbeliste aluste ümberpööramises ja homoseksuaalidele eriliste privileegide andmises – ning seeläbi nii minu kui ka Teie sundimises nende pervesse elustiili heakskiitmisele,» seisab kirjas.

Kirjas on märgitud, et sihtasutusel on kindel plaan homoradikaalide püüdlustele vastuseismiseks. Kirjale on lisatud ka maksekorraldus, kus kutsutakse lugejat üles tegema heldet toetust kampaania hüvanguks.  

Vooglaid kirjutab, et praeguseks on sihtasutus edastanud petitsiooni 20 000 majapidamisele, annetuste najal loodab organisatsioon jõuda kümme korda rohkemate inimesteni.

Kirja kohaselt tahavad homoradikaalid tuua koolidesse «homoseksuaalse hariduse», kus lastele õpetatakse, et säärane käitumine on normaalne ja igati loomulik. Samuti soovivad nad lapsendamisõigust ja trahvida majutusteenuste osutajaid, kui viimased ei nõustu homoseksuaalidele tube rentima.

Emadepäeval, 12. mail, kavatseb Vooglaid esitada allkirjad riigikogule, et peatada justiitsministeeriumis koostatava kooseluseaduse eelnõu valmimine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles