Parts on saanud telefoninumbri avalikustamise järel ähvarduskõnesid

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Parts
Juhan Parts Foto: Liis Treimann / Postimees

Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluv majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, kelle mobiiltelefoni number tehti esmaspäeval Keskerakonna korraldatud meeleavaldusel avalikuks, on saanud ähvarduskõnesid.

Parts ütles valitsuse pressikonverentsil, et on saanud pärast telefoninumbri avalikustamist «üsna kõvasti» kõnesid, millest mõne on ta ka vastu võtnud. Nende sisu ei soovinud ta ise avaldada, öeldes vaid, et see pole olnud normaalne kommunikatsioon.

Rahandusminister Jürgen Ligi lisas aga, et on olnud nendel hetkedel tema kõrval ja Partsi on ähvardatud. «See on väga räige, kui üks partei selliselt inimese privaatsust ja heaolu ründab, õhutab ta vastu vaenu ja levitab selle taustal telefoninumbrit. See on äärmiselt räige ja inetu,» ütles ta.

Partsi mobiilinumber tehti avalikuks esmaspäeval Keskerakonna korraldatud meeleavaldusel, kus nõuti ministri tagasiastumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles