Hiina mees kaebas naise koleda lapse sünnitamise pärast kohtusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor naine, Shanghai ilukirurgia kliinikus konsultatsioonil.
Noor naine, Shanghai ilukirurgia kliinikus konsultatsioonil. Foto: Reuters / Scanpix

Põhja-Hiina mees, kes abiellus oma naisega tema erakordse ilu tõttu kaebas naise kohtusse ning võitis kopsaka kompensatsiooni, sest selgus, et tema naise kaunis välimus oli saavutatud vaid ilukirurgia abil.


Tõde tuli päevavalgele pärast seda, kui paar sai mehe sõnutsi erakordselt koleda tütre.

Feng Jian ei suutnud pärast seda enam oma naise valesid taluda ning kaebas ta kohtusse, nõudes lahutust ja ligi 750 000 jüääni (umbes 91 000 eurot) suurust kompensatsiooni.

Kõigi üllatuseks mees võitis kohtuasja.

Feng rääkis, et pärast nende erakordselt koleda tütre sündi hakkas ta esialgu kahtlema naise truuduses, sest laps ei meenutanud kumbagi vanemat. Mees oli veendunud, et lapse isa peab olema keegi kolmas.

Süüdistuste tõttu tunnistas naine üles, et kulutas enne mehega tutvumist ligi 620 00 jüääni plastilisele kirurgiale, mille abil saavutas oma praeguse välimuse.

Raevunud mees kaebas naise kohtusse, leides, et teda on meelitatud abielluma valede ja pettuse abil, sest naine oli tegelikult sünnipäraselt erakordselt kole.

Kohus rahuldas mehe kaebuse.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles