Teetööd toovad kaasa mitmeid uusi liikluspiiranguid

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.Foto on illustreeriv.
Teetööd.Foto on illustreeriv. Foto: EEVA KAUN/POSTIMEES

Teetööd toovad uuel nädalal Eesti eri paigus kaasa mitmeid uusi liikluspiiranguid.

Täna algavad teetööd Viljandi maakonnas Ahimäe-Pahuvere maanteel Tuhalaane-Pahuvere lõigul, mis kestavad eeldatavalt 15.juulini ning Pärnu maakonnas Pärnu–Jaagupi-Kergu maanteel Eerma-Metsaveere lõigul. Tööd kestavad eeldatavalt 15.oktoobrini.

Teekatte remonttöid tehakse Jõgeva maakonnas Pikknurme-Põltsamaa maanteel Pikknurme-Umbusi lõigul ning Vägeva-Pedja maanteel Päde-Pedja lõigul. Samuti Järva maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Eivere ristmiku-Kükita vahelisel lõigul ja Pärnu maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel Uulu-Kabli vahelisel lõigul.

Tänasest on liiklusele suletud Pärnu maakonnas Audru vallas Pärnu-Lihula maantee parem niit kilomeetritel 3,3-6,0 ehk Mauri tehnoküla ja Sadama tee ringistmikust kuni Valgeranna ristmikuni. Tee remont kestab orienteeruvalt 8. juulini.

Täna kella 10.00-13.00 on liiklusele suletud Lääne-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel Viitna viadukti all Narva-Tallinn suunal üks sõidurada.

Lääne-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel Loobu viadukti all oleval remondiobjektil on alates tänasest tööde tegemise ajal sõiduradade laius kolm meetrit.

Pindamistöid tehakse Harju maakonnas Harju–Risti-Riguldi-Võntküla maantee kilomeetritel 15,4-15,8 ja 18-23.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles