Tühermaalt leiti siiani kadunud taksojuhi põlenud auto

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonid Gluhovtšenkot ei ole siiani leitud.
Leonid Gluhovtšenkot ei ole siiani leitud. Foto: Reporter.ee

12. mail koos autoga kadunud ekspolitseinikust Tallinna taksojuhti Leonid Gluhovtšenkot ei ole siiani leitud, kuid pühapäeval leiti Saue vallast tühermaalt põlenuna Leonidile kuulunud Audi A6.

«24. mail saabus ühelt kodanikult teade, et Harju maakonnas on põlenud auto,» rääkis Reporter.ee'le Põhja politseiprefektuuri isikuvastaste kuritegude talituse juht Reimo Raivet. «Politsei reageeris sellele teatele ja teate kontrollimisel selgus, et tegemist on Leonid Gluhovtšenkole kuuluva sõiduautoga.»

Raiveti teatel alustas politsei kriminaalmenetlust, mis peab välja selgitama, millistel põhjustel auto põlema läks. Taksojuhti ennast veel leitud ei ole.

«Palume kõikide inimeste abi tema võimaliku asukoha kindlaks tegemisel,» ütles Raivet.

Kolleegide sõnul on Leonid tasukaalukas ja sõbralik mees ning tema äkilisele kadumisele ei oska keegi seletust anda.

Leonid Gluhovtšenko on keskmise kehaehitusega, 169cm pikk, tumedate juuste ja pruunide silmadega mees. Kõigil, kellel on infot Leonidi asukoha kohta, palutakse helistada politsei lühinumbril 110. Politseil lubab vajadusel garanteerida helistaja anonüümsuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles