Politsei saatis Meelis Kaldalu kohtupsühhiaatrilisse ekspertiisi

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Kaldalu
Meelis Kaldalu Foto: Jelena Rudi

Politsei saatis riigikogu arvutivarguses kahtlustatavana kinni peetud Meelis Kaldalu raviasutusse kohtupsühhiaatrilisse ekspertiisi.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Arno Põder ütles Postimehele, et Kaldalu saadeti tema enda nõusolekul raviasutusse. Seal tehtav kohtupsühhiaatriline ekspertiis peaks hindama, kas ta on süüdiv. «Ekspertiisi tulemusest sõltub ka kriminaalmenetluse edasine käik,» lausus Põder.

Politsei pidas tagaotsitavaks kuulutatud Meelis Kaldalu kinni 22. mai õhtul, kui ta soovis siseneda riigikogu hoonesse. Esialgu peeti ta politseijaoskonnas kinni kuni 48 tunniks kuriteos kahtlustatavana.

Politsei otsis Kaldalu arvutivarguse tõttu, mille ta pani toime 23. aprillil riigikogus toimunud avatud uste päeval, lootuses e-hääletamise saladused päevavalgele tuua. Tegelikult arvutis valimisinfot ei olnud, sest see oli mõeldud avalikuks kasutamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles