Inimjaht vanalinnas: alaealised varitsesid üksikuid turiste ja purjutajaid

Risto Berendson
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Pika tänava hoonete turvakaamerad aitasid politseil mullu tabada jõhkrad alaealised röövlid, kes asjade kättesaamiseks tõmbasid ohvri pikali ja peksid maaslamajat jalgadega.
Tallinna Pika tänava hoonete turvakaamerad aitasid politseil mullu tabada jõhkrad alaealised röövlid, kes asjade kättesaamiseks tõmbasid ohvri pikali ja peksid maaslamajat jalgadega. Foto: Repro

Juunis vabanevad vanglast kolm noorukit, kes korraldasid eelmisel suvel Tallinna vanalinnas öisel ajal purjus turistidele ja üksikutele jalutajatele tõelise inimjahi – ohvritele tungiti ootamatult kallale, neid peksti ja võeti neilt väärtuslikumad asjad.


«See, mida nad selle lühikese ajaga toime panid, oli väga erakordne ja seda halvas mõttes,» ütleb kesklinna politsei isikuvastaste kuritegude teenistuse vanem Reimo Raivet.  «Meil ei ole siiamaani ühtegi teist sellises mahus, nii lühikese aja jooksul, teadlikult ja nii jõhkralt toime pandud röövide seeriat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles